Vi sidder klar ved telefonerne på
STOFMISBRUG
Få hjælp til at slippe afhængigheden af stoffer
Er du eller en af dine nærmeste afhængig af receptpligtig medicin, hash, kokain, amfetamin eller andre narkotiske stoffer? Og overvejer du nu, om der er brug for professionel hjælp for at kvitte misbruget?
Hos Tjele Behandlingscenter har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe folk ud af stofmisbrug igennem seriøs og professionel stofmisbrugsbehandling på behandlingscentre i hele landet.
1.900
danskere er hvert år i misbrugsbehandling hos Tjele
95 %
af vores deltagere
er tilfredse med behandlingen
34 års
erfaring med behandling af misbrug
Har du problemer med stofmisbrug tæt inde på livet?
70 20 40 80
Du kan altid ringe til os og få en anonym og uforpligtende snak med en misbrugsbehandler
Se film med Sara der har haft et stofmisbrug
Det kræver professionel hjælp at komme ud af et stofmisbrug
Uanset hvilket eller hvilke narkotiske stoffer, du er afhængig af, er der én ting, der er sikkert: Hvis du ikke går i behandling for dit stofmisbrug, bliver det kun værre med tiden. Hos Tjele ved vi, hvor svært det er at slippe ud af afhængighedens kløer. Vi har professionelle behandlere og lægefagligt personale tilknyttet, så du kan få den rigtige hjælp hele vejen igennem behandlingsprocessen og komme godt ud på den anden side af dit stofmisbrug.
Tjele tilbyder både døgnbehandling og ambulant behandling af stofmisbrug– hvad vi anbefaler, afhænger af misbrugets karakter og dine individuelle ønsker og behov.
Forskellige typer stofafhængighed
Hos Tjele har vi ekspertise i at behandle mange forskellige typer stofmisbrug. Vores ekspertise dækker bl.a. misbrug af receptpligtig medicin og piller, hashmisbrug, kokainmisbrug og misbrug af amfetamin og lignende syntetiske stoffer. Mange, der kommer i behandling hos os, har et blandingsmisbrug, hvor de foretrukne narkotiske stoffer kombineres med alkohol, og her tager vi selvfølgelig hånd om misbruget i sin helhed.
Gå i behandling og slip din afhængighed af stoffer
Succesraten hos Tjele er blandt Danmarks højeste – vores specialuddannede misbrugsbehandlere arbejder med anerkendte og velafprøvede metoder, og vi tager altid udgangspunkt i din unikke situation og sørger for, at vores behandlingstilbud er tilpasset dine behov.
Uanset om du går i døgnbehandling eller ambulant behandling af stofmisbrug, er behandlingen en kombination af terapi med en misbrugsbehandler og gruppesamtaler. Af og til må en behandling af stofmisbrug desuden kombineres med en indledende afvænning, der kan kræve medicinsk abstinensbehandling. Her har vi selvfølgelig læge tilknyttet og mulighed for konsultation hos psykiater .
Vi henter
Transporten skal ikke være en hindring for at gå i behandling.
Vi henter dig gratis, lige meget hvor du bor i landet. Og her er ingen ventetid. Når beslutningen er taget, kan du gå i behandling med det samme.
Få hjælp til dit stofmisbrug i dag
Hos Tjele har vi ingen ventelister på stofmisbrugsbehandling. Du kan næsten altid starte med dags varsel, og vores misbrugsrådgivere sidder klar ved telefonen døgnet rundt. Din henvendelse behandles altid med fuld diskretion, forståelse og respekt. Næsten alle vores behandlere er tidligere misbrugere, der selv har prøvet at stå i din situation. De vil derfor have en helt særlig forståelse for netop din situation.
Få hjælp i hele landet
Tjele har centre landet over og tilbyder:
- Eneværelser til alle i døgnbehandlingen
- Personlig rådgiver, der følger dig gennem hele forløbet
- Lægeligt overvåget afrusning og abstinensbehandling
- Behandlere har personlig erfaring med afhængighed
- Familiebehandling
● Døgnbehandling ● Ambulant behandling
I lang tid troede jeg, at jeg var det dårligste menneske i verden. Men det viste sig at det var stofmisbruget, der var problemet, og ikke mig. Tusind tak til alle på Tjele, både til rådgivere og de andre deltagere for at hjælpe mig til at blive ”den gamle” Henrik igen.”
Er du pårørende til et menneske med stofmisbrug?
Vi bliver ofte kontaktet af pårørende til personer med stofmisbrug, der er usikre på, hvordan de bedst hjælper deres nære med at indse problemets omfang og indvillige i at gå i behandling for at slippe ud af deres afhængighed.
Ofte bagatelliserer misbrugeren problemerne eller nægter helt, at der er noget om snakken. Derfor tvivler mange pårørende på sig selv – er det virkelig så galt, som jeg tror? Måske overdriver jeg? Her er det vigtigt, at man stoler på sin mavefornemmelse. Misbrugeren er næsten altid den sidste til at erkende sit problem.
Hos Behandlingscenter Tjele har vi erfaring for, at det som regel er de pårørende, der i sidste ende får deres familiemedlem til at gå i behandling. Det er næsten aldrig misbrugeren selv, der tager initiativ til at løse sit problem.
Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere en pårørendes stofmisbrug, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 40 80. Vi har stor erfaring med den svære samtale og med, hvordan man bedst kan hjælpe en pårørende med stofmisbrug, der måske i første omgang ikke ønsker hjælp.
Har du spørgsmål om behandling af stofmisbrug?
Ring til os, hvis du har spørgsmål om receptpligtig medicin, hash, kokain, amfetamin eller andre narkotiske stoffer.
Vi har åbent alle dage og døgnet rundt.
Annette Linnæs
Rådgiver hos Tjele
Send os en e-mail
Skriv til os på nedenstående mailformular, vi vender tilbage den førstkommende arbejdsdag.
Læs om Behandlingscenter Tjeles privatlivspolitik.
Er du afhængig?
Tæt på en afhængig?
Behandlingscenter Tjele
70 20 40 80
Fastrupvej 3
8830 Tjele
Behandlingscenter Tjele
Vester Voldgade 96
1552 København
post@tjele.com